Ta hand om Dig - Ingen annan kommer att göra det

.

Dom flesta DYRBARA maskiner får regelbunden service, får du det?

KONTAKTA MIG HÄR

CONTACT ME

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

VÄLKOMMEN - WELCOME

Lotta Andersson

Vad roligt att du tittat in på min hemsida. Jag förmodar att du är intresserad av alternativ hälsovård för dig och dina husdjur och då har du kommit rätt, så se dig gärna omkring.

Nice seeing you here, and You can se my offer in English HERE

Tervetuloa sivuunLINKKI

När du botaniserar runt ser du vad jag jobbar med, du ser de produkter jag marknadsför och priser.

Jag är flexibel och om du vill du att jag ska komma ut till ditt stall, ditt företag, göra kroppsbehandlingar, hålla föredrag, ordna en workshop eller något annat inom mitt arbetsormåde som passar just dig och ditt företag.

Hör då av dig till mig på mejl eller på telefon eller genom att skicka ett meddelande så kommer vi överens om ett upplägg som passar just dig!

Lotta

VitoMin tablett, Immunomin, VitoMin C

Influensa och förkylningar sprids snabbt under den mörkare årstiden, dels för att vi håller oss mer inomhus där vi lättare smittar varandra, och dels för att vi inte får lika mycket ljus som på sommarhalvåret – och för att vi faktiskt även stressar mer då livspusslet i stort drar igång igen.

VitoMin Tablett, VitoMin C och Immunomin är kloka val för att i möjligaste mån hålla sig friska.

VitoMin Tablett, 200 tabletter
Vitomin C, 200 g pulver natriumaskorbat
Immunomin, 200 tabletter


Paketpris för alla tre produkterna är just nu 350 kr. 

Vitamin D 200 tabl a 50 mcg/tablett

D-vitaminbrist är ett problem framför allt på vintern eftersom solljus är den suveränt största källan till D-vitamin.

På sommaren räcker 20 minuters vistelse i solen varje dag för att ladda D-vitamindepåerna helt, och det motsvarar en dos på 250 mikrogram.

Livsmedelsverket har höjt den rekommenderade dagliga dosen från 7,5 mikrogram till 20 mikrogram för vuxna. Bakgrunden till att det rekommenderade intaget har höjts är att det finns nya studier som visar att vi i Norden behöver få i oss mer D-vitamin från kosten för att behålla en tillräcklig nivå av vitaminet i blodet även under vintern. Med tillräcklig nivå i blodet menas den nivå där risken för benskörhet och dödlighet minskar.

Man kan inte få i sig farliga mängder D-vitamin enbart via maten, men om man äter flera olika kosttillskott som innehåller höga doser av D-vitamin kan man få för mycket. Vuxna bör inte få i sig mer än 100 mikrogram per dag enligt EFSA 2012.

Docent Ander Kallner vid Karolinska Institutet rekommenderar 50 - 100 mikrogram eller 2000 - 4000 IE D-vitamin dagligen.

KAMPANJPRIS: 171,00

Läs mer om D-vitamin här

NYHET

Boken innehåller allt du behöver veta för att kunna starta upp ditt eget homeopatiska husapotek och för att bli din egen och din omgivnings läkare.Stefan Whilde är författare, klassisk homeopat och lärare i homeopati. Han har studerat läkekonsten i mer än 20 år och själv blivit botad från en obotlig sjukdom."Homeopati för nybörjare: Bli din egen läkare - Husapotek och Läkemedelslära" är första boken i Whildes serie Homeopatins fantastiska värld! 

Följ mig gärna på FB