Elisabeth Söderström
Therese Söderström
Jessica Jonsson

Ett Familjeföretag

Hans och Elisabeth

Hans och jag hade varsitt enskilt företag från början. Hans inriktade sig på djuren, jag jobbade med astrologi och höll kurser, vidareutbildade mig inom naturläke och 1989 slog vi ihop våra verksamheter till Homeopathuset Söderström AB.

Verksamheten riktar sig huvudsakligen inom följande områden:

  • Håranalys
  • Kostråd
  • Homeopati
  • Tillverkning av kosttillskott

Håranalys: När vi utför en håranalys mäts energin i kroppens energikanaler. Genom denna mätmetod kan vi avläsa om ett organsystem är friskt eller om det finns någon form av blockering i flödena. Genom mätmetoden kan vi på ett tidigt stadium upptäcka blockeringar i de olika flödena och framför allt; varför dessa blockeringar har uppstått för att sedan föreslå en ”skräddarsydd” behandlingsform.

Kostråd: Varje människa är unik och det är logiskt att tro att vi inte heller mår bra av samma sorts mat. Genom håranalysen undersöker vi vilken typ av kost som bäst passar den enskilda individen.
Även djuren får rekommendation om artanpassad utfodring.

Homeopati: ”För att bota på ett snabbt, säkert, milt och varaktigt sätt, välj vid varje sjukdomsfall ett läkemedel som kan framkalla symptom liknande de som medlet är ämnat att bota”. ”Sann läkekonst är grundad på eftertanke”. Citat ur Organon

Tillverkning av kosttillskott: Vi framställer våra produkter enligt den ortomolekylära principen. Det innebär behandling med naturligt förekommande ämnen, t ex vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer, essentiella fettsyror och hormoner. De olika sammansättningarna av näringsämnen i produkterna strävar efter att på cellulär nivå återskapa en frisk miljö för att skydda cellen och dess funktion. Man förebygger och behandla ohälsa genom att stimulera kroppens egen förmåga att återställa balansen. Vi använder oss av mikrodoser för att vår erfarenhet har visat att det är kraftfullast och ger bäst resultat.

Kvalitet ger trygghet
Vi har specialiserat oss på tillverkning av näringsbalanserande produkter och all tillverkning sker i Sverige. Alla produkter är framställda av råvaror med högsta kvalitet, de håller högsta mikrobiella standard. Vi utvecklar och producerar våra produkter baserade utifrån våra egna unika recept. De färdiga varorna kontrolleras från produktion till leverans.

Under de många år vi funnits på marknaden har det passerat tusentals människor som använt sig av våra tjänster. Vi har en önskan om att på bästa sätt hjälpa dig understödja din hälsa så att du kan åtnjuta en hög livskvalitet.

Företaget har utvecklats under åren och vi är idag fem heltidsanställda.

Elisabeth är Dipl. Homeatriker, utför håranalyser, ger kost– och foderråd. Elisabeth ansvarar också för utbildning inom företaget, produkttillverkning och marknadsföring.

Therese Söderström och Jessica Jonsson är utbildad inom företaget och utför håranalyser på människor, hästar, hundar och katter samt ger kost– och foderrådgivning.

Jessica är också utbildad Dipl- Hästmassör och Aromaterapeut

Kontakta oss
Kontakta oss när du har frågor om pågående behandling, behandlingsreaktioner, våra produkter, försändelser, fakturor eller analyser.

De som tar dina samtal är Linda Sjögren och Tina Hedberg och de har som mål att ta ditt samtal och din beställning så fort som möjligt.

Företaget skickar paket varje dag och du har dem inom 3 - 4 dagar men du kan även sända E-post: info@homeopathuset.se om du vill ställa en fråga eller göra en beställning.
 
Du kan också göra ett besök i vårt ”apotek*,
Butiken är öppenär mellan 8:00 och 17:00 måndag - fredag.

Besöksadress: Kilen, Vedtjära, Söderala. Du hittar vägbeskrivning på hitta.se (sökord Homeopathuset och Söderala).

Telefontiden är mellan 8:00 - 17:00 måndag - fredag.

Tfn växel: 0270-28 80 00      

Tina hedberg
Linda Sjögren