DET HÄR ÄR DE TJÄNSTER JAG HAR ATT ERBJUDA

.

HÅRANALYS

http://www.devote.se/583284/elektriskt-haar-840387 Lånad internetbild

 Jag använder mej av en analysmetod som går ut på att mäta kroppens elektromagnetiska flöden.

Om det uppstår en blockering i en eller flera av dessa energiflöden påverkas ett organsystem och jag kan utläsa vilket system som påverkas.

Varje organsystem har anknytning till olika muskelgrupper vilket kan ge olika symtom som oftast börjar som smärtimulser.

Långvarigablockeringar i flödena kan sedan ge sjukdomssymtom och symtomens karraktär beror på vilka flöden och organsystem som stängts av från energi.

.

GÖR SÅ HÄR

dreamstime Klipp en lock

Klippning

Klipp en bit tagel från hästens man, ca 1 dm långt och av en pennas tjocklek. Från människa klipper du ca 2 cm hår och 20-30 hårstrån. Från pälsdjur klipper du lika mycket som från en människa.

Sänd provet 

Skriv ditt namn och adress, vilken typ av analys du vill beställa, ålder och kön på den som provet gäller. Sänd provet till Lotta Andersson, Lottas Väg 32a, 44392 Lerum. 

När provet kommer till mig

När ditt prov anländer så prepareras det inför testningen och bör ligga ett par dagar innan det är färdigt för analysproceduren.

 

Det färdiga resultatet

Efter att hårprovet genomgått preparationen sammanställer jag resultatet. Beroende på vilken typ av analys du beställer så kommer provsvaret att baseras på det.

Rekommendationer

I första hand baseras rekommendationer efter vad resultatet visar.

Läs mer om de olika typer av håranalyser jag utför.

ORTOMOLEKYLÄR BEHANDLING

Näringsbalans Kost- och näringsterapi

Ortomolekylär behandling är:  Ekologisk behandling med naturligt förekommande ämnen, t ex vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och essentiella fettsyror.

Ortomolekylär behandling innebär att på cellulär nivå återskapa en frisk miljö för att skydda cellen och dess funktion. Med det förebygger och behandlar jag ohälsa och stimulera kroppens egen förmåga att läka.

Jag ger även personligt anpassade kostråd.

.

KLASSISK MASSAGE

Massage Bild: Axelssons Klassisk massage

Klassisk massagen är en djupgående behandling som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Massagen mjukar upp spända muskler och ökar din blodgenomströmning vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet.  

.

HEALING OCH CHAKRABALANSERING

Chakran

Chakra betyder spinnande hjul av energi och chakran, i sin tur, är de områden på kroppen där energi tas in, människans sju energicentra.

Varje chakra har sin egen vibrationshastighet. Vid en balansering av energicentran kan man använda olika metoder. Men eftersom varje människa består av en egen energisammansättning, det innebär att all behandling alltid bör utgå från den enskilda invividen.

Ordet healing betyder läkning och det är en bred behandlingsform. Healing skapar välbefinnande genom att återställa balansen i kropp och själ. Varje känslomässig obalans eller ohälsa skapar felaktiga vibrationer i individens kropp. 

Med chakrabalansering och healing återställer man kroppens energi i balans.